Poniatowa: Owoce morza i nalewki w „Sokowirówce”. Bonus: Turniej nalewek własnych

Miguel Ángel González Bravo, hiszpański kucharz z Andaluzji, który gotuje prosto i od serca, poprowadzi dla Was warsztaty "Owoce morza". Hieronim Błażejak, Mistrz Nalewek - Warsztaty Nastawiania Nalewek. Studio Kulinarne "Sokowirówka" w Poniatowej wystartowało.
300 metrów kwadratowych powierzchni, najnowocześniejszy sprzęt, na miejscu apartamenty i pokoje noclegowe, wygodny parking, do tego Hotel Montis z basenem i SPA - "Sokowirówka" to wspólny projekt Europejskiego Festiwalu Smaku i pana Zbigniewa Górki, właściciela Studia oraz Hotelu Montis w Poniatowej. Ale do rzeczy. Miguel Ángel González Bravo, hiszpański kucharz z Andaluzji, gotuje prosto i od serca, poprowadzi dla Was warsztaty "Owoce morza" w STUDIO KULINARNYM SOKOWIRÓWKA już 21 listopada o godz. 18.00. Cena: 149, tylko 12 miejsc. Rezerwacje pod numerem telefonu: 81 820 55 26
•STUDIO KULINARNE SOKOWIRÓWKA• ul. Modrzewiowa 4, 24-320 Poniatowa.
Nalewki na warsztacie  

Hiszpański Mistrz zachwyca talentem, wiedzą i darem przekazywania wiedzy z innym. Jego warsztaty są solidną lekcją (nauczyciel wymagający) przebiegającą w radosnej atmosferze. Bardzo polecamy

 
Nalewki na warsztacie

🍷WARSZTATY NASTAWIANIA NALEWEK🍷 •2-DNIOWE• Poprowadzi Hieronim Błażejak, niekwestionowany Mistrz Nalewek, człowiek obdarzony smakiem absolutnym. Prawdziwy guru, o wielkiej skromności. W ciągu dwudniowych warsztatów poznacie podstawy wytwarzania nalewek, zasady ich kupażowania, wzbogacone wiedzą z zakresu ogrodnictwa. Wspólnie nastawimy nalewkę cytrynową na imbirze oraz nalewkę na owocach leśnych. W bonusie – nalewka świąteczna. Mistrz Hieronim zdradzi Wam sekrety nalewkowe. Każdy uczestnik otrzyma certyfikat. Uwaga, w przerwie warsztatów odbędzie się turniej nalewek. Każdy z uczestników może wystawić swoją nalewkę do konkursu. Każda zostanie oceniona przez jury i skomentowana przez Hieronima Błażejaka. A wszytskie te cuda w STUDIO KULINARNYM SOKOWIRÓWKA już 24-25 listopada. Startujemy w piątek 24.11 o godz. 18.00 Cena: 299. Rezerwacje pod numerem telefonu: 81 820 55 26 •STUDIO KULINARNE SOKOWIRÓWKA• ul. Modrzewiowa 4, 24-320 Poniatowa.

Waldemar Sulisz