Chef Boris Marcell Kolumbia w Lublinie

Niczym kulinarny detektyw tropi w lasach Amazonii naturalne produkty, z których tworzy nowe smaki. Chef Boris Marcell z Kolumbii jest jednym z mistrzów kuchni, którzy od 1 do 6 czerwca będą gościć w Lublinie. Przedstawiamy tych najlepszych. Wizjoner i poszukiwacz smaków. Wiceprezes Organizacji Aregala Kolumbia, badacz żywności w Stanach Zjednoczonych, Hiszpanii i Peru. Pracował w najlepszych restauracjach i hotelach w Kolumbii, uczestnik kongresów naukowych w kraju i na świecie. Jest wykładowcą w Narodowym Centrum Turystyki, Sena University Library (Unicafam), szefem kuchni hotelu Club Campestre El Rancho (jeden z najważniejszych i najbardziej prestiżowych klubów Kolumbia). Namiętnie eksploruje najnowsze trendy kulinarne, podróżuje, bada kulturę żywności. Jego pasją jest ratowanie kulinarnego dziedzictwa tradycji kulturowych Kolumbii. szef2 Tropiciel smaków, wizjoner, Chef Boris Marcell z Kolumbii w Lublinie O sobie Sin duda, mas alla que el acto de cocinar, la vida como una demi glace se reduce a la esencia, "plato y cocinero van siendo creados, construidos, guisados al mismo tiempo"
Zobaczcie Chef Borisa w akcji Co przygotuje w Lublinie? ENTRY Hot gelatin corn and coconut milk sauce scallop-camu camu, annatto powder, palm to palm pepper and big ass ants in air anise STRONG Grouper fillet vacuum, bathed in sauce copoazu on False I black quinoa risotto, crab, poppy seeds and moringa, umari tones and crisp. DESSERT Rum sponge, with surprises and aniseed fruit aromas, coffee and brown sugar sauce. Waldemar Sulisz